BURSA / KESTEL - Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, savunma sanayi alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının ve yeni Vecihilerin yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında Türkiye'nin ilk meslek lisesinin Ankara'nın Elmadağ ilçesinde açıldığını kaydetti.

Nis

Toplumumuzda okuma kültürünün hayat bulmasına, kitap sevgisinin aşılanmasına ve öğrencilerimizin kelime hazinesinin zenginleşmesine katkı sunmak amacıyla Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu öğrenci ve velilerinin katılacağı Kitap Okuma Yarışması başvuruları 19-26 Nisan 2023 tarihleri arasında alınacak olup yarışma, 21 Mayıs 2023 tarihinde yapılacaktır.

Ekm

İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim,Şiir ve Kompozisyon Yarışma sonuçları açıklandı.

Yarışmada ilçe 3. olan 5/A sınıfından Yusuf İslam Uluad öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

8.sınıf öğrenci velilerimize yönelik Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bursa Psikoloji Atölyesinin düzenlemekte olduğu Veli Psikoloji atölyesi belirtilen tarih ve saatte okulumuzda yapılacaktır. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

️21 Ekim Cuma

⏱️15.00

Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu

Ekm

2022 Yılı Bursluluk Sınavını kazanarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.